agata |
Administrator |
|
|
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hej. Zakładam ten temat, ponieważ nie podoba się nam (adminom) to, co dzieje się na forum już od jakiegoś czasu. To ma być miejsce do prowadzenia kulturalnych dyskusji, a nie obrzucania się błotem. Do tej pory ostrzegaliśmy przesyłając wiadomości, zamykacjąc tematy, lub kasując wiadomości, ale ponieważ nie skutkuje, czas skończyć ze straszeniem.
Oto główne powody:
Low w tym temacie napisał: | jesteś zjebany staszek. zjebany strasznie. coś jakby ci ktoś nasrał w czaszke. pewnie ci wypływa uszami. dziewczyny nie uprawiają z tobą przez to sexu. i dlatego jesteś taki sfrustrowany. i zjebany przez to. |
(post już usunięty)
Tutaj kolejne sympatyczne wypowiedzi, a to następny bezcelowy temat.
A także wiele, wiele innych zupełnie niepotrzebnych, głupich uwag i komentarzy.
I nie chodzi tylko o Pana Stanisława, choć na niego przede wszystkim się ostatnio najeżdża. Nie chodzi o to, do kogo się pisze, ale co. Nie chcemy na tym forum żadnych "chłopaków do bicia". Jeśli coś się komuś nie podoba - są prywatne wiadomości. Jeśli chcecie po kimś pojechać, zdobądźcie adres, gg, nr telefonu tego kogoś - byle nie tu.
Ładnie proszę, skończcie z tą żenadą. To już nie jest ostrzeżenie, bany się nie posypią - już zaczęliśmy je rozdawać. Za powyższy tekst Low został zablokowany na tydzień, a to i tak krótko. Chyba nie warto rozpieprzać fajnego forum niewyparzonymi gębami. Trochę dystansu, a na pewno wszystkim będzie milej.
Tyle z mojej strony, mam nadzieję, że nikogo nie odstraszyłam i że nie zaczniecie teraz mnie nazywać "srogą" Pozdrawiam.
edit: zapraszam jeszcze tutaj |
|